2011. november 13., vasárnap

Hálaadó alkalom

 Ma délután, Isten kegyelméből, hálaadó alkalmunk volt a Nyárádmagyarós-i imaházban, amelyre összegyült a körzet ( Kisadorján, Márkod, Nyárádszereda) és együtt adhattunk hálát Istennek mindazért, amit velünk, értünk tett. Mivel a hónap második vasárnapja volt, ezért Kelem Sándor Marosvásárhely-i lelkipásztor testvér hírdette Isten igéjét, Lukács evangéliumából , a 10 leprás meggyógyításának történetéből. Közülük is csak egy ember volt hálás Jézusnak, azért, hogy meggyógyulhatott, de a többi 9 elmulasztotta megköszönni Jézusnak a gyógyulást. Legyen a mi szívünk is olyan hálás Istennek, mint azé az egy emberé, ne mint a 9-é, mert Isten méltó arra, hogy hálát mondjunk neki nap mint nap. Ezen az alkalmon ugyanakkor úrvacsora vétel is volt, így még különlegesebb volt az együttlétünk. Volt egy jóópár szolgálat a testvérek részéről is, szolgált a gyerekcsoport, az ifjúság, (Kónya Dénes is besegített, ő is elkísérte Sándor tv-t), Regi néni (szintén a Vásárhelyi gyülekezetből) , Győrfi család Kisadorjánból. Az együttlétünk végén egy kis szeretetvendégség is volt ( kalács és víz), amiért szintén hálásak lehetünk Teremtőnknek! Hála Istennek ezért a mai napért!






A gyerekcsoport szolgálata



Az ifjúság szolgálata


szeretetvendégség, beszélgetés
U.I: ELNÉZÉST A ROSSZ MINŐSÉGŰ KÉPEKÉRT :)

2 megjegyzés:

  1. De jó!!! Köszönöm a képeket! Jó látni titeket. A gyüliről, a hallgatóságról is tegyél fel képet, vagy elküldheted email-ben. Olyan ismerős a hálaadó asztal, a virágok, gyerekek és a fiatalok éneke, a kalács íze és a többi...:))).
    Egyébként ma este emlegettelek titeket..., a jövő héten felhivunk. Jó a Baptifon!:))

    VálaszTörlés
  2. Szeretettel Maresz! Hívjatok nyugodtan!! Nekünk is jólesik hallani rólatok és mi is nagy előszeretettel olvassuk a bejegyzéseidet!:)

    VálaszTörlés